Hur slår du bollen

Hur slår du bollen?

Hej, kul att du vill förbättra din sving!

Syftet är att du själv ska kunna rätta till din sving, genom att förstå orsak och verkan. Jag ska försöka göra det så enkelt som möjligt för dig. För jag tror att om jag kan hjälpa dig, så kommer du att berätta för dina vänner hur bra svingtips.se är, och jag får mer besökare som jag kan hjälpa.

Börja med att titta på filmen nedan, den tar bara 1 minut.

Klicka på det problem du har nedan . Sedan tar jag med dig på en resa hur du kan rätta till dina brister i din svingen. 

Beskrivningarna är anpassade för högerspelare, du som spelar vänster får tänka omvänt vad det gäller vissa principer och övningar.

Har du en kombination av dessa problem. Starta med dem i ordningsföljden nedan. Startar bollen höger/ vänster med någon skruv, börja med att rätta till starten i bollen så att den startar rakt, sedan tar du bort skruven i bollen.

Jag har dålig bollträff 
Jag vill slå längre
bollen startar höger eller vänster utan sidskruv
bollen startar rakt, men med skruv antingen åt vänster eller höger
Bollen går högt eller lågt

Lycka till!