Prislista golflektioner

Lektionspriser 

Golf är rättvist. Därför betalar du vad det kostar hos mig. Jag är förmodligen inte billigast, men är du inte nöjd, får du pengarna tillbaka.

Tyvärr kan ingen bygga Rom på en dag. Därför är det viktigaste att du lägger upp en plan för just din golf. Jag vill att du ska få ut något av din golf och därför måste vi göra det ordentligt.

  1. Ta reda på vad du vill med din golf?
  2. Vart du befinner dig nu?
  3. Vad har du för mål med din golf?
  4. Hur ska vi göra/ vara för att lyckas nå dit vi vill?
  5. Skriva ett kontrakt med konsekvenser, så att vi vet att vi är på rätt väg.

Hur går vi till väga? 

Vi börjar med att ta reda på frågorna ovan. Sedan lägger vi upp en plan med lektioner och ett träningsprogram. Lektionerna är 20% och träningen är 80%. Därför är det upp till dig om du verkligen vill nå dit du vill. Självklart hjälper jag dig under resans gång och coachar dig, och ger dig övningar som gör att du når dina mål. Vi kommer att ha kontinuerlig kontakt.

Steg ett tar ca. 1,5 timmar och kostar 1000kr.
Efter steg ett, betalar du 800kr i timmen.

I lektionspriset ingår:

Video analys med ett protokoll.
Träningsplanering med tester och övningar.
Gratis support via mejl och telefon.
Pengarna tillbaka garanti, om du inte blir bättre.

Grupper och företag

6-12 personer                               2 400kr/ tim

Rabatter

Jag vill ge förmåner till dig som gör att jag kan få mat på bordet.

Många i golfbranschen ger rabatter till alla som är nya kunder... Mina bästa kunder har jag en långsiktig relation till.
Jag skulle bli arg om alla nya kunder fick rabatt och jag som trogen kund inte skulle få samma erbjudande. Förstår inte hur vissa tänker.
Jag vill att du som är trogen kund ska få förmåner, detta betyder att du fortsätter att vara kund hos mig, och dessutom berättar för dina polare att hos Svingtips tjänar man både slag och pengar på att ta lektioner, och vi jobbar långsiktigt tillsammans. Är du ny kund, så kanske du tycker att jag tänker fel, och det är ju möjligt, men glöm inte att du alltid får pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd;).

Ja! Jag vill utveckla min golf.
Bra, då ringer du 070-68 68 496 eller mejlar till christian@svingtips.se