Vad kostar det att få skräddarsydda golfklubbor som verkligen passar dig?

Blir det verkligen billigare att köpa golfklubbor från hyllan än skräddarsydda golfklubbor?

Golfklubbor från hyllan

Det är sällsynt att det blir billigare att köpa golfklubbor från hyllan, än att köpa skräddarsydda golfklubbor. Det handlar inte bara om pengar.

Att köpa klubbor från hyllan är ”dubbel fel”.

Det blir oftast både dyrare, men framför allt nästan alltid fel. Det är som att gå in i en märkesbutik för kläder och köpa en dyr kostym. Butikspersonalen är trevliga och har många färger och storlekar på kostymerna. Men om du har provat att köpa en kostym som är skräddarsydd, så finns det inget bättre. Hur kan man vara nöjd med att köpa en kostym för en halv månadslön, och sen komma hem till frun och visa upp den. Så får man höra ”är den inte lite lång i ärmarna”… Jo kanske lite, men vist är det en fin färg, och känn på dess kvalité. Ja ni hör ju själva. Vi människor är fantastiska. Nu skriver jag ju inte om dig förstås, men du känner säkert någon som det stämmer på;),

Gör nu ett bra beslut och köp skräddarsydda golfklubbor, eller boka åtminstone en konsultation, så du kan säkerställa att du har rätt grejer. Du kommer att få golfklubbor som inte bara kommer att förbättra ditt spel, utan även din sving.

Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med dina klubbor, så får du alltid 100% av dina pengar tillbaka, japp du läser rätt. 100%.

Priser på skräddarsydda golfklubbor

Wedge                        1 250 – 1 650kr/st.

Järnklubbor                  950 – 1 950kr/st.

Hybrider                     1 450 – 1 950kr/st.

Fairway woods        1  950 – 2 900kr/st.

Drivers                         4 950 – 6 500kr/st.

Boka en konsultation, så kan vi titta lite på din sving, och se om du behöver nya klubbor, eller om det räcker att byta skaft, eller korrigera loft och lie.

Gör mig en tjänst, handla inte dina klubbor i en butik, utan unna dig klubbor som passar din sving.

// Christian