Golfinspiratör, vad ska det vara bra för?

Golfinspiratör

Golfinspiratör, vad ska det vara bra för? Jag ser på mig själv som en blandning av en bärgningsbil och en GPS… Intressant jobb, eller hur?

Oftast går mitt jobb ut på att dra upp gamla fordon ur diket, typ “Volvo 245:or” som har kört av vägen, när de skulle till ICA och handla. Ägaren använder sin Volvo väldigt sparsamt, i stort sett bara korta resor till affären och tillbaka till sitt hus.

Mitt jobb är att dra upp Volvon ur diket, upp på vägen och knuffa igång Volvon i rätt riktning.

Kan jag göra det så får du förtroende för mig. Det är det jag vill att du ska ha, och jag blir glad om du berättar det för alla du känner. Du kanske får ett sådant förtroende för mig att du vill byta in din gamla Volvo mot en nyare modell, eller köpa en ny BMW och börja göra längre resor och upptäcka vad som finns på andra sidan staden, eller tom åka utomlands.

Mitt jobb är att ta reda på vart du befinner dig, så vi tillsammans kan sätta upp ett mål som vi ska nå.

För vet vi inte vart vi befinner oss, så är det väldigt svårt att nå uppsatta mål. Tänk dig att du befinner dig mitt ute på ett hav, men du vet inte var. Du vet vilken hamn du ska till (målet), men utan GPS eller karta (golftränare) så är det bara tur om du hittar till rätt hamn.

Det är det jag älskar med golfen,

att få utvecklas och uppmuntras att göra nya framsteg. Detta leder i sin tur till ett långt samarbete, och jag vill inget hellre än att få vara delaktig på din resa.